DSC_7913-HDR

Тих район

DJI_0500-Enhanced-NR

На 5 мин от града

DJI_0510-Enhanced-NR

комфорт и уют

Качество на живот

Мястото

Синева е дом, най-вече защото избрахме най-добрата възможна локация. Сградата е разположена близо до яз.Огоста и в същото време на минути от всичко, което ви е нужно. Обещаваме ви, че тук ще сбъдваме мечти. Предвидили сме удобства за всички: парко места за живущите, детски кът за най-малките, барбекю зона за почивка и забавление на възрастните, конктролиран достъп и разбира се безплатна Wi-Fi зона от NetSurf.

Синева е дом, защото конструирахме сграда, която позволява правилни форми на помещенията, без греди и носещи контрукции посредата на стаите. Знаем обаче, че домът не е просто физическо пространство, а сърцето на човека, където се преплитат емоции, спомени и уют. Това е място, където се чувстваме защитени и в същото време свободни да бъдем себе си. Затова Синева е Вашия дом!

Въздухът

В нашия съвременен свят, където индустриалният напредък и увеличаващата се урбанизация оказват влияние върху околната среда, качеството на въздуха играе ключова роля в определянето на общественото здраве и благосъстояние. Понятието "качество на живот" стана ключово в дискусиите за устойчиво развитие и екологична осведоменост. В този контекст, качеството на въздуха изпълнява критична функция като фактор, който пряко влияе върху здравето на човека.

Фактор е и за нас при взимане на решение за този проект. Синева е разположена далеч от въздушните замърсители, като топлинните емисии от промишлеността, емисиите от транспортните средства, както и от домакинствата.

Имате нужда от допълнителна информация?

Попълнете контактната форма и наш представител ще се свърже с Вас.


Синева Хоум
Продажби
Офис
Локация

Compare listings

Compare